Urmează duelul echipelor de tradiție│UTA – FC Argeș.

0
232

Al treilea meci al anului aduce la Arad o adversară tradițională a UTA-ei de-a lungul istoriei. Ca și arădenii, FC Argeș au revenit după o lungă absență pe prima scenă și, după două jocuri în care n-au pierdut, e ușor de ghicit că își pun speranțe în jocul de pe Arena Francisc Neuman.

Dar UTA, prin vocea antrenorului Laszlo Balint, transmite că-și dorește să continue seria pozitivă din 2021. „Ne dorim foarte mult să legăm două victorii. Am cunoscut o creștere în consistența jocului și, pe lângă faptul că ne dorim foarte mult cele trei puncte, ne dorim foarte mult și să scăpăm de postura ingrată de deținătoare a ultimei poziții într-un clasament al jocurilor disputate pe propriul stadion. Nu suntem deloc mulțumiți cu această postură, chiar dacă în clasament suntem undeva la mijloc, pe o poziție care nu neapărat ne conferă o oarecare liniște, dar ne dă speranțe pentru viitor. Suntem foarte motivați, le-am spus băieților că e foarte important ca UTA să fie UTA inclusiv la Arad, chiar dacă ne lipsește acea energie pe care o primeam din tribune de la suporteri”, a precizat ”principalul” roș-albilor, completat în aceeași notă de apărătorul Marius Tomozei: „Ne așteaptă un meci destul dificil, cu o echipă care nu a pierdut primele două etape. Au schimbat și antrenorul, dar noi, dacă ne vom face treaba, cu siguranță ne vom bucura la sfârșit și vom mai aduna puncte acasă!”.

În video din deschidere – conferința întreagă a lui Laszlo Balint înainte de meciul de mâine. Prefața antrenorului principal al UTA-ei a fost continuată de cea a apărătorului Marius Tomozei.

UTA – FC Argeș se dispută mâine, 23 ianuarie 2021, de la 16:30, și se vede în direct pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Victor Flueran (Craiova) – Alexandru Cerei (Cluj Napoca), Adrian Popescu (Craiova). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare). Observator: Aron Huzu (Sibiu).

uta-arad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.