Duminică, Lizica Mihuţ va fi invitata emisiunii „Acasă la oamenii realităţii” de la Realitatea Tv.

1
464

lizucaTeleviziunea Realitatea Tv., unul dintre posturile de televiziune cu mare audienţă, o are ca invitată în emisiunea „Acasă la oamenii realităţii” de duminică, 15 martie, de la orele 18,30, pe prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, directoarea şcolilor doctorale ale Universităţii Aurel Vlaicu din Arad. Pentru Arad este un motiv de mândrie, dat fiind că invitaţiile în această emisiune sunt riguros selective, deci, în consecinţă, nimeni nu se poate autoinvita. Unicul criteriu după care se ghidează realizatorii emisiunii este valoarea invitatului, dovedită în timp şi cu probe temeinice.
Lizica Mihuţ a îndeplinit condiţia, dovadă şi probă fiind sosirea la Arad a echipei, invitarea sa în emisiune şi realizarea clipului promoţional. „Este o invitaţie care pe mine mă onorează în mod deosebit, însă consider că datorez Aradului această onoare care mi se face. Voi fi prezentă  pe ecrane nu ca omul-pur-şi-simplu Lizica Mihuţ, ci mai ales ca arădeanca Lizica Mihuţ. În orice împrejurare din viaţa mea, oriunde m-au purtat paşii (şi am fost în foarte multe locuri din ţara mea şi din lume), originea mea de arădeancă mi-a fost titlu de nobleţe. Aş vrea ca şi în această emisiune în care sunt invitată să vorbesc cât mai puţin despre omul Lizica Mihuţ şi cât mai mult despre Arad şi despre arădeni, eventual şi ceva, puţin, despre arădeanca Lizica Mihuţ”, ne-a spus prima femeie Rector al unei universităţi din România.
Cu dificultate, cu multe reţineri, Lizica Mihuţ a vorbit şi despre realizarea clipului promoţional pentru emisiune. „Din ce-am constatat eu, au o echipă de profesionişti extraordinari. Pentru acest clip promoţional de doar 30 de secunde a venit de la Bucureşti la Arad o echipă de 35 de oameni şi au muncit ca furnicile două ore încheiate. Mi-am dat seama că emisiunea nu-i deloc o joacă, ci o foarte mare responsabilitate; ca invitat, n-ai voie să nu te ridici la valoarea profesională a acestei echipe. Invitarea în emisiune a devenit o provocare. Desigur că am emoţii, dar am şi puterea de a face faţă provocării”, a spus Lizica Mihuţ.
Emisiunea „Acasă la oamenii rea­lităţii” se va transmite la Realitatea Tv. duminică, 15 martie, la orele 18,30, va dura 90 de minute şi va fi în direct.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.