Duminică se va juca primul din cele patru meciuri găzduite de București la UEFA EURO 2020

0
246

Duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, pe Arena Națională se va juca primul din cele patru meciuri găzduite de București la UEFA EURO 2020, Austria – Macedonia de Nord.

Joi, 10 iunie, la stadion a fost organizată o conferință de presă în care managerului de stadion UEFA i-a fost înmânată, nu doar simbolic, cheia Arenei Naționale.

Mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea UEFA EURO 2020 la București. Proiectul din Capitala noastră a fost unul stabil, în ciuda schimbării a șapte guverne și a patru administrații locale pe durata pregătirilor. Toate scrisorile de garanție au fost semnate până la finalul lui 2019, am fost primul oraș-gazdă care a anunțat că vrea să continue în proiect după amânarea acestuia în contextul pandemiei, am avut onoarea de a găzdui, în noiembrie 2019, tragerea la sorți a fazei grupelor. Am fost mereu o echipă care a adus bucuria fotbalului în orașul nostru, desigur, în parametrii configurați împreună în ciuda pandemiei. Iar începând de ieri, Guvernul României de-a oferit posibilitatea de a crește la 50 la sută numărul de spectatori pentru ultimul meci de la București, optimea de finală din 28 iunie. Așteptăm toți fanii fotbalului să se bucure de acest turneu”, a declarat Florin Șari, managerul de proiect UEFA EURO 2020 la București, potrivit FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.