Pentru al doilea meci consecutiv ca titular, Dumitru Cardoso a fost folosit de Ionuț Badea în poziția de 9 fals și a fost unul dintre cei mai implicați și mai influenți jucători din echipa Bătrânei Doamne. Chiar dacă nu a avut el însuși mari ocazii, a reușit să înscrie golul egalizator, transformând cu mare siguranță penalty-ul care a restabilit echilibrul chiar înainte de pauză. La final, jucătorul venit în această iarnă la UTA din Coreea de Sud a declarat:

„Mă bucur foarte mult pentru rezultat, pentru implicarea echipei. Normal că sunt mulțumit că am marcat și îmi doresc să dau mai mult pentru echipă de acum încolo. Nu sunt 100% un vârf clasic dar mă adaptez. Într-adevăr îmi place mai mult să vin la primire, să găsesc spații dar antrenorul mi-a lăsat multă libertate în joc așa că totul este bine. A fost un meci în care în mod normal trebuia să dăm 3-4 goluri dar asta este o chestiune de mental și poate și de noroc. Este însă bine că ne creăm ocazii. Nu cred că s-a pus problema câștigătoarei, chiar și la 0-1 eram convins că vom avea ocazii și vom marca.”

Chiar dacă obiectivul echipei pentru play-out nu a fost încă stabilit, pentru Cardoso lucrurile sunt clare: el și colegii săi vor lupta pentru câștigarea play-out-ului.

Recomandările redacției