Dumitru Copil, pe picior de plecare de la Ineu

0
184

copulineuCele două divizionare trei arădene de pe malul Crișului Alb se întorc din vacanță astăzi. La Sebiș, prima întâlnire a anului e programată la ora 15,30, în timp ce ineuanii se văd cu o jumătate de oră mai devreme. Deși are una-două ținte, echipa zărăndană nu a punctat nici ea la capitolul achiziții până la această oră.
Adrian Abrudean are nevoie în special de fotbaliști ofensivi și asta pentru că de la începutul sezonului s-a despărțit de George Petcuț, Radu Popa, iar Dumitru Copil e și el ca și plecat de la Ineu. „Am discutat cu domnul Meszar și mi-a spus că ar dori ca Mitruț să se întoarcă la Atletico încă din aceasta iarnă”, a recunoscut „Știli”. Într-adevăr, se vorbește de ceva timp despre redirecționarea fostului fotbalist al lui Hearts către UTA II, mai ales că el susține că și-a revenit din punct de vedere medical după accidentarea gravă la genunchiul piciorului stâng suferită la începutul lunii septembrie.
În schimb, ceilalți fotbaliști împrumutați de Atletico în Țara Zărandului: Covaci, Cioară și Suslak  vor continua în „alb-albastru”, chiar dacă Ineul va plăti o sumă modică pentru ei.  La reunire ar putea fi prezent și fotbalistul de bandă dreaptă, Voștinar, care revine de la Crișul Chișineu Criș, acolo unde a fost împrumutat în toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.