Dumitru Dragomir, chemat să resusciteze liga secundă. Pavel Piroș: „Susținem propunerea!”

0
310

piros2Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din România ar putea reveni rapid în peisaj, după ce a pierdut conducerea forului amintit în fața lui Gino Iorgulescu. Sport Total FM scrie că Dumitru Dragomir a fost contactat de doi conducători, Ștefan Stana (Berceni) și Dan Tulpan (Buzău), pentru a prelua conducerea LPF 2! Cel poreclit „Corleone” ar urma să-l înlocuiască pe actualul președinte, Auraș Brașoveanu, confruntat cu probleme cu legea, iar numirea s-ar putea produce la adunarea generală din 15 ianuarie.
Aradul e reprezentat în liga secundă de Șoimii Pâncota, grupare al cărei președinte se declară de acord cu ideea. „Aveam și eu această informație. Este o propunere bine­venită și o susțin de pe acum. Va fi omul cel mai potrivit pentru a conduce Liga a II-a. Această pro­punere va fi susținuta și de celelalte echipe din partea de Vest a țării. Părerea mea este că domnul Brașoveanu nu ne-a susținut cum trebuie și nu ne-a ajutat. Domnul Dragomir are o experiență enormă în acest fotbal și voi face totul pentru a-l susține. Aș dori foarte multă transparență, toate adunările generale să fie foarte bine organizate, pentru că de fiecare dată au fost niște povești acolo care nu ne-au interesat. Vrem niște bani din drepturile TV, așa cum a fost și până acum, mai puțin 2014. Vrem să obținem mici beneficii care să ajute cât de puțin fiecare club în parte, pentru că orice sumă este binevenită la orice club din Liga
a II-a. Am încredere în tandemul Chivorchian-Dragomir, oameni cu experiență în fotbalul nostru cum nu prea vezi prin alte părți”, a declarat Pavel Piroș în emisiunea „Trafic Sport”.
Dragomir confirmă, dar nu e hotărât
Personajul principal și-a manifestat disponibilitatea, dar spune că lucrurile nu sunt bătute în cuie. „Sunt un om care sunt căutat, încă sunt verde și mai am ceva de spus în viața asta. Le-am spus că pot să-i ajut fără niciun leu, dar în momentul când aduc bani aș putea să primesc și eu o parte. Dar va fi cale lungă până acolo… Nu mi-am dat încă acordul. Trebuie să mă întâlnesc cu avocații și să văd, sursele de finanțare sunt destul de precare în acest moment. Sunt conștient că mă înham la o muncă de 24 de ore din 24, deplasări peste deplasări, nu numai să stai pe un scaun. Dacă mă voi decide, îmi voi face o strategie, va fi extrem de greu, dar cred că voi reuși”, a afirmat Dumitru Dragomir, citat de aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.