Dumitru Dragomir oferă șanse extrem de mici celor de la Dinamo de a câștiga meciul cu FCSB la „masa verde”

0
318

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, dă șanse mici de reușită echipei Dinamo în încercarea de a învinge la „masa verde” meciul tur cu FCSB, pierdut cu scorul de 3-0.
Dacă se va întâmpla asta în Finala Cupei României „câinii“ vor juca împotriva echipei Sepsi. Aceștia au contestat dreptul de joc al lui Andrei Vlad în partida tur.
Dumitru Dragomir susține că Dinamo nu are nici o șansă împotriva FCSB-ului. El sus­ține și faptul că erorile comise de echipă sunt caracteristice unei echipe de liga a V-a.
„După părerea mea și din punct de vedere regulamentar, nu se va schimba nimic, adică FCSB va juca Finala Cupei României. Dinamo nu are nicio șansă. Se bat cap în cap ROAF-ul (n.r. – Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice) și Regulamentul Disciplinar şi prevalează ultimul. Astea erau greșeli de echipe de juniori, de Liga a V-a, nu fac Argăseală şi ceilalți profesioniști de la FCSB erori atât de grave. În plus, se știe că a existat o problema cu termenul când a fost depusă plângerea. Rezultatul a fost clar pe teren, FCSB a învins cu 4-0 la general, Comisia va judeca și în funcție de ce s-a întâmplat pe teren. De fapt, cred că va judeca ce s-a întâmplat pe teren mai mult”, a spus Dragomir pentru Sport.ro.
Însă, fostul dinamovist Dan Nistor, spune că cei de la FCSB nu vor primi o veste bună. El pune sub semnul întrebării prezența FCSB-ului în finala Cupei. Dinamo va contesta dreptul de joc al lui Andrei Vlad în partida tur, iar un răspuns urmează să fie dat în următoarele zile.
„Din câte am auzit, cei de la FCSB vor primi o veste nu foarte bună pentru ei, s-ar putea să nu se califice în Finala Cupei României. Așa am auzit, nu știu dacă e sigur. Miercuri se va da verdictul. Trebuie să tragă și să termine pe locul trei”, a spus Dan Nistor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.