dumitruÎn afară de juniorii din propria pepinieră, Gornic, Barabaș și Raț, Eugen Trică le-a dat tuturor utiștilor din lot șansa să evolueze în această toamnă în Liga a II-a. Excepția se numește Robert Dumitru, care nu va intra pe gazon nici cu CSM Râmnicu Vâlcea și asta pentru că nu a fost inclus în lotul de 18 de Eugen Trică. Fotbalistul împrumutat de la Pandurii Târgu Jiu joacă pe postul de mijlocaș/atacant stânga, acolo unde de la începutul sezonului au jucat Firțulescu, Santa Moreno, Popescu, Monac sau Bîrză. Față de partida de la Târgu Mureș, celălalt exclus este fundașul lateral Oltean și – bineînțeles – Apostu, care este suspendat. În schimb, în lot au apărut Țabără, revenit după o problemă musculară, Marcu și Tecsi.
Ultimul antrenament al arădenilor  înainte de disputa cu formația din Zăvoi va avea loc vineri dimineața, după care „alb-roșii” vor intra în cantonament la Hotelul „AS”. După-amiază, jucătorii se vor delecta cu un film sau o partidă de bowling, dar, ceea ce este mai important, vor trece pe la casieria clubului. „Așa cum am promis, din banii oferiți de domnul Bara o să le dăm o primă fotbaliștilor după remiza de la Târgu Mureș. Iar după meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea le-am mai promis niște bani jucătorilor, numai să obținem un rezultat bun. Cât despre salarii, cine știe. La ora aceasta, avem doar speranțe că lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a precizat Eugen Trică.
Tot printr-o sponzorizare, a Farmaciei Sinapis, „alb-roșii” au primit medicamente și vitamine în valoare de 3.000 de lei. Totodată, tehnicianul „textiliștilor” îi va oferi cinci invitații la tribuna oficială lui Valer Blidar, cel care le va cumpăra utiștilor un rând de echipament, iar acum două săptămâni a sponzorizat clubul o jumătate de miliard de lei vechi.

Recomandările redacției