Dumnezeu face minuni: Ovidiu Palcu, salvatorul Alexiei

0
1418

În 13 mai povesteam despre Alexia, fetița de 11 ani bolnavă de cancer care avea nevoie disperată de ajutor. Am scris de asemenea și despre cei trei copii din Gai, care vindeau limonadă pentru a-și ajuta prietena. Reamintim că Alexia în vârstă de 11 ani, a fost diagnosticată cu cancer şi are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a putea zâmbi din nou. Fetița este elevă în clasa a IV-a la Liceul cu Program Sportiv din Gai. A fost un copil sănătos, fără probleme, până acum un an. Apoi au apărut dureri, iar părinții îngrijorați și-au dus copilul la control. După o serie de investigații, verdictul medicilor a căzut ca un trăznet asupra părinților copilei ,,osteosarcom convenţional cu metastaze la şold şi la ambii genunchi”, pe românește cancer. Părinții fetei au încercat din răsputeri să strângă sumele necesare, însă nu au reușit în ciuda eforturilor depuse.

Ieri, mama copilei era foarte îngrijorată de faptul că nu au adunat suficienți bani pentru intervențiile fetiței. ,,Alexia a terminat ultima ședință de chimioterapie pe care a mai putut să o facă. Doctorii au prelungit tratamentul cât au putut, dar din păcate nu mai au ce să-i administreze. Luni e data maximă, dată la care trebuie să spunem unde va fi operată. Din păcate ne lipsesc mulți bani! Clinica din Viena o operează dacă viram 50.000 euro și diferența în rate! Scriu cu speranța că poate putem face o minune!

Îmi plânge sufletul când mă gândesc că există posibilitatea ca luni să-i spun Alexiei ca nu va putea merge în Viena la operație. E singura ei șansă!, scria disperată mama Alexiei.

Dar minunile, se pare că, se întâmplă, datorită oamenilor minunați din jurul nostru. Omul de afaceri Ovidiu Palcu a venit în ajutorul micuței, imediat ce a aflat despre cazul ei, donând diferența de bani necesară salvării Alexiei.

,,Dacă ieri eram cu toții îngrijorați de faptul că în conturile familiei, erau strânși aproximativ 25000 Euro, doar jumătate din suma de 50000 de Euro, acel minim de plată pentru ca Alexia să poată fi programată pentru intervențiile chirurgicale, astăzi sunt fericită să vă anunț că omul de afaceri din Arad, Ovidiu Palcu, aflând din mass media locală despre drama fetiței, precum și despre mobilizarea exemplară a copiilor,care au ales să nu stea indiferenți și să lupte pentru viața prietenei lor, a donat suma de 24000 Euro, reușind astfel să atingem acest prag extrem de important pe ultima sută de metri. Doresc să-i mulțumesc public, atât în nume personal, cât și în numele Alexiei și al familiei ei, pentru gestul deosebit, respectiv pentru ajutorul dat acestei minunate fetițe care trece prin momente extrem de dificile. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, declarau apropiații Alexiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.