După 15 mai vânătoarea și pescuitul vor fi permise

0
829

Începând cu 15 mai vor exista și alte activități permise, printre care pescuitul și vânătoarea. Premierul Ludovic Orban, susține că vânătoarea este esențială pentru că trebuie eliminate populațiile de mistreți care răspândesc pesta porcină africană și care intră pe culturile agricole.

Președintele a anunțat anumite categorii de activități, printre care este pescuitul și vânătoarea. Este important să se dea drumul la vânătoare. Sunt două motive puternice care determină necesitatea reluării vânătorii. Pe de o parte răspândirea pestei porcinei africane. Este evidentă necesitatea eliminării populațiilor de mistreți și pentru protejarea culturilor agricole pentru că mistreții intră frecvent pe culturile agricole, care și așa sunt afectate de seceta care a lovit România”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Așadar, după începerea stării de alertă, românii vor putea să se relaxeze în natură, fie la pescuit ori vânătoare. Iar oamenii vor avea o formă de relaxare, dar și un mod de a proteja culturile agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.