După ce a tratat mii de pacienți, medicul Monica Puticiu ia o decizie radicală

1
748

Monica Puticiu, cea care în urmă cu 23 de ani a pus bazele Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean, cea care a stat ceas de ceas lângă pacienții suferinzi ațintiți pe paturile spitalelor și care a luptat pentru reabilitarea bolnavilor până în ultima clipă a vieții lor hotărăște să demisioneze din funcția de conducere „din motive  personale”.

Medicul, a cărei meserie era de a salva vieți, a înființat Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare(SMURD) Arad și în același timp a fost director medical al Spitalului Județean pentru o perioadă de timp.

De asemenea, medicul Monica Puticiu a fost elogiată, acum câțiva ani în urmă, de către președintele Klaus Iohannis la gradul de cavaler.  

Eroina, se află în fața unor dificultăți, pe care nu le dorește să exprime liber și pentru care nu este dispusă să dea explicații, lucru ce a adus-o în pragul demisiei.

1 COMENTARIU

 1. NU AM CUVINTE SĂ ÎMI EXPRIM REGRETUL PENTRU CĂ ACEST OM CU SUFLET MARE A ALES SĂ PLECE DE LA CÂRMA UNUI DEPARTAMENT EXTREM DE IMPORTANT DIN SISTEMUL DE SĂNĂTATE.

  – LOCUL ACESTUI OM MINUNAT ERA ACOLO ÎN SERVICIUL DE URGENŢĂ PENTRU CĂ, ATÂT SUFLETUL DOAMNEI DR. MONICA PUTICIU, CÂT ŞI PROFESIONALISMUL ERA VIZIBIL DE LA PRIMUL CONTACT CU DUMNEAEI.

  – DOAMNA DOCTOR PUTICIU ESTE UN MEDIC DE SUCCES, INSTRUIT, CU MULTĂ EXPERIENŢĂ ŞI DIN FERICIRE AM AJUNS SĂ O CUNOSC ŞI SĂ VĂD CÂT ESTE DE MULŢUMITĂ ATUNCI CÂND REUŞEŞTE SĂ TE SALVEZE.

  – RESPECT DECIZIA DUMNEAEI PENTRU CĂ ŞTIU CĂ A ALES SĂ PLECE DE LA CÂRMA ACESTUI SERVICIU PENTRU CĂ ESTE CONŞTIENTĂ CĂ EXISTĂ ŞANSE CA CINEVA SĂ-I DOREASCĂ RĂUL, ORI EA NU ESTE TENTATĂ SĂ ÎNCALCE LEGEA.

  — UN INFINIT DE MULŢUMIRI STIMATĂ DOAMNĂ DOCTOR, UN ÎNGER DE OM CARE A SALVAT VIEŢILE PACIENŢILOR CU ANGIOEDEM EREDITAR DIN ÎNTREAGA ŢARĂ. DATORITĂ SUFLETULUI DUMNEAEI S-A AJUNS LA MINISTERUL SĂNĂTĂŢII STRIGĂTUL DISPERAT AL PACIENŢILOR CU ANGIOEDEM EREDITAR (O BOALĂ RARĂ, LETALĂ, CU ATACURI IMPREVIZIBILE ŞI FĂRĂ A SE CUNOAŞTE FACTORUL DECLANŞATOR, O BOALĂ CU DURERI INUMANE) CARE NU AU BENEFICIAT DE TERAPIE, PACIENŢI CARE MUREAU PE CAPETE LA SERVICIILE DE URGENTĂ DIN ŢARĂ.

  Respect şi mulţumiri suflet minunat dr.Monica Puticiu – Asociaţia Pacienţilor cu Angioedem Ereditar (Ramona Petran)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.