După ce i-a caftit bine pe jurnaliștii din Capitală, fiul lui Dincă se întoarce la Arad

0
767

Daniel și Daniela Dincă au făcut primele declarații după incidentele petrecute în cursul zilei de astăzi.

„Unul dintre cameramani l-a jignit pe fratele meu. A dorit să caute scandal pentru că vedeau că noi ne continuăm drumul și nu vrem să comentăm. Nu s-a întâmplat ce spun ei. Fratele meu nu l-a lovit pe cameraman. Nu mințim, de ce vi se pare că mințim. Camera i-a căzut din mână domnului, noi nu l-am lovit. Fratele meu e cu mine, suntem în drum spre Arad. Nu știm că e căutat de poliție. Dacă Poliția o să ne comunice, o să luăm legătura cu ei”, a declarat  Daniela Dincă pentru evz.ro. 

„Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Dau declarații când mă întâlnesc cu Poliția, nu este nicio problemă. Sunt la Lugoj. Am impresia că aveți chef de glume, faceți tot posibilul să înscenați tot pentru puțină publicitate. ”, a punctat și fiul lui Dincă, după care a închis telefonul, susțin cei de la evz.ro.

Se pare că scandalul familie Dincă a continuat astăzi, când Dan Dincă, ieșind de la o întâlnire cu oficialii DNA, a agresat jurnaliștii Antena 3 și RTV aflați acolo pentru a lua informații. Printre cei agresați se află și un operator al RTV, care s-a ales cu capul spart. Conform declarațiilor sorei acestuia date în direct la Antena 3, în acest moment Dan Dincă se află în drum spre Arad, în condițiile în care este căutat de poliție.

Conform Codului Penal lovirea este pedepsită cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă, în baza plângerii prealabile a persoanei vătămate. Totuşi, de reţinut este că aceeaşi pedeapsă este valabilă şi pentru orice alt act de violenţă ce cauzează suferinţe fizice. Cei care distrug, degradează sau aduc în stare de neîntrebuinţare un bun ce aparţine altuia riscă, în baza plângerii prealabile a persoanei vătămate, să fie pedepsiţi cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă, conform impact.ro. 

Amenda penală constă, practic, în suma de bani pe care un condamnat trebuie să o plătească statului, potrivit dispoziţiilor Codului penal. Cuantumul acesteia se stabileşte prin sistemul zilelor-amendă. Concret, suma corespunzătoare unei zile-amendă, care este cuprinsă între 10 şi 500 de lei, se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care este cuprins între 30 şi 400 de zile. De exemplu, dacă pentru o faptă se stabileşte ca suma să fie de 10 lei şi numărul de zile-amendă să fie de 30 de zile, rezultă un cuantum al amenzii penale de 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.