După deblocare, „sămădăii” vânează puncte și cu Filiașul: „nu mai avem voie să ne dezamăgim fanii!”

0
308

S-a deblocat și ultima formație arădeană ce nu cunoscuse gustul victoriei în primele patru runde. Gloria Lunca Teuz Cermei a câștigat la Târgu Cărbunești, reparându-și și golaverajul afectat în debutul stagiunii.
S-a terminat 5-1 în favoarea trupei lui Roli Nagy și Flavius Moisă, două dintre reușite purtând semnătura juniorului Călin Gruiescu. „Având în vedere că ne-am deplasat în ziua jocului aveam destule emoții cu privire la ceea ce vom cu Gilortul. Din fericire, am dat peste o echipă puțin dezorganizată, ce nu prea are față de Liga 3-a și pe care am învins-o fără mari probleme. Sigur, trebuia să fim mai liniștiți încă de la pauză, personal îmi pare rău de ratările avute, dar sper că m-am revanșat prin cele două goluri”, spune fotbalistul împrumutat de la UTA, care e la cota trei goluri stagionale, după ce marcase și în runda inaugurală, la Ghiroda.
Automat, „sămădăii” au un alt moral de sâmbătă încoace, iar vizita unei echipe aflate la polul celălalt le poate aduce alte trei puncte în clasament. Filiașul a pierdut ultimele trei partide în campionat și pare vulnerabilă în acest moment al stagiunii. „Nu înseamnă că adversarii noștri sunt mai puțin periculoși dacă vin după înfrângeri, poate, din contră, se vor motiva și mai mult. Dar, la fel vom face și noi, știm că victoria de etapa trecută nu mai e la fel de prețioasă dacă nu câștigăm și contra celor de la Filiași. Atmosfera din lot s-a schimbat radical în această săptămână, observăm că ceea ce antrenăm se vede și pe teren și în rezultate și vrem să legăm două victorii la rând. Suntem siguri că vom avea și fanii alături de noi și nu mai avem voie să-i dezamăgim”, a adăugat mijlocașul lateral de 19 ani.
Burlă și Vezan vor absenta și de la confruntarea cu Filiașul, ce începe sâmbătă, la ora 17, la Cermei.
Formații probabile:
Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Nistor, Rosenblum – Lazăr, Ciubotariu – Gruiescu, Călin, Daina – Matiș.
Filiași: Munteanu – Almic, R. Vulpe, A. Lupu, Cruşoveanu – Kovari, Calu, Cl. Ştefan, Pătraşcu – Armăşelu, Ghighilicea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.