După ghena 102, oamenii așteaptă jetul de apă și în alte zone

0
225

Ghena 102, renumită pentru gunoiul din ea și pentru că era toaletă pentru oamenii străzii, a fost curățată. Acest lucru a reușit să facă oamenii fericiți exact ca într-o zi de sărbătoare. Următorul pas ar fi să se ia atitudine în cazul mai multor ghene de gunoi despre care poate nu s-au vorbit chiar atâtea. Văzând articolul precedent ce făcea referire la spălarea ghenei 102, un cititor ne-a trimis poze cu o altă ghenă care își așteaptă rândul la curățenie.
Este vorba despre ghena 20. Aceasta, chiar dacă nu se compară cu ceea ce se găsea în ghena 102, necesită și ea câteva jeturi de apă.
Deocamdată oamenii sunt tot nemulțumiți pentru că s-a luat atitudine doar în rândul câtorva ghene, nu peste tot așa cum ar fi fost nevoie.
Aradul are câteva lucruri care deranjează locuitorii destul de tare. Printre acestea se numără și problemele ce au la bază gunoiul. Chiar de aceea, cu toate că unele locuri au fost curățate, nu toți se pot bucura de așa ceva pentru că nu a fost vorba neapărat despre o curățenie generală. Mai departe, oamenii așteaptă ca firma de salubritate să își facă treaba așa cum este și normal și să treacă pe la toate ghenele de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.