După mai bine de o lună şi jumătate, locuitorii din comuna Mişca au rămas fără… gunoi

0
688

Locuitorii comunei Mişca au avut parte de o surpriză plăcută marţi seara, când maşinile de gunoi şi-au făcut apariţia în localitate. Deşeurile nu au mai fost ridicate de mai bine de o lună şi jumătate, lucru pe care l-am şi subliniat în numărul de ieri al ziarului nostru. Facem menţiunea că deşeurile au fost ridicate abia după ce am stat de vorbă cu locuitori ai comunei Mişca, cu conducerea Consiliului Judeţean Arad şi cu direcţiunea ADISIGD, absolut toţi spunând la unison că deşeurile nu au mai fost ridicate de peste o lună şi jumătate.

De asemenea, nu puteam să nu menţionăm un lucru îngrijorător: persoanele care au stat de vorbă cu noi şi care ne-au contactat pentru a se plânge de situaţia dramatică în care se aflau, au fost admonestate, aducându-li-se jigniri neimaginabile din partea celor care se pare că au o problemă serioasă cu faptul că a fost dezvăluită o realitate care durează de peste o lună şi jumătate. Considerăm acest lucru ca fiind regretabil şi în acelaşi timp demn de toată josnicia.

Nu ştim dacă situaţia locuitorilor din Mişca a fost rezolvată în ceea ce priveşte gunoiul sau peste cât timp vor putea fi văzute din nou utilajele de colectare a deşeurilor, dar îi asigurăm pe cei de bună credinţă că telefoanele şi redacţia noastră vor rămâne deschise pentru orice fel de problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.