După mai multe ore de stat în frig și întuneric, Enel își cere scuze față de micălăceni

0
393

Am scris vineri în ziarul nostru, despre faptul că o parte din blocurile cartierului Micălaca, au fost ținute în beznă timp de mai multe ore. În urma publicării articolului, am primit și răspunsul celor împlicați. Se pare că, un cablu subteran de mari dimensiuni s-a defectat, afectând o parte dintre străzile din cartier. ,,Regretăm disconfortul resimțit vineri, 19 februarie, de unii locuitori din cartierul Micălaca, municipiul Arad. Întreruperea alimentării cu energie electrică a fost determinată de un cablu subteran defect, aflat între două posturi de transformare ce alimentează zona. Cea mai mare parte a clienților au fost realimentați în mai puțin de jumătate de oră, cu ajutorul manevrelor efectuate de la distanță prin sistemul de Telecontrol implementat de societatea E-Distribuție Banat. Echipele de intervenție au rămas pe teren până la remedierea ultimelor deranjamente, în cursul aceleiași seri”, ne precizează biroul de presă E-Distribuție Banat.

Reamintim că, în seara de vineri 19 februarie, străzile Bârzava, Abrud, Batiștei, Dreptății, Zorelelor, Mugetului, Nicolae Titulescu, Miorița și cele adiacente au fost lăsate în beznă totală, iar remedierea situației a durat aproape patru ore. Și strada pe care este Kauflandul a fost afectată, însă supermarketul are generator propriu, altminteri ar fi fost creat mari probleme mărfii perisabile.

Mai mulți oameni au ieșit de disperare în acea seară pe străzi, încercând să găsească o soluție, însă practic nu au avut ce face până când cei de la Enel nu au remediat avaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.