După patru furturi, un bărbat din Pilu s-a ales doar cu un dosar penal

0
584

Un bărbat din Pilu a ajuns în atenția polițiștilor după ce, timp trei luni a fost destul de productiv în ale furturilor. El a furat din mai multe imobile cam tot ce I s-a părut lui ca fiind de valoare sau ceva de care ar putea avea cândva nevoie.

Astfel, în urma activităților investigative ale polițiștilor, aceștia au identificat un bărbat de 32 de ani din Pilu, care, în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie a.c., ar fi pătruns în mai multe case. El și-a desfășurat activitatea pe timp de noapte și prin escaladare, în curțile a patru imobile din Pilu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Așadar, după câteva luni și patru locuințe vizate, el s-a ales cu o motocoasă, o drujbă, un flex, o bormașină și butelii de gaz.

O parte din bunuri au fost recuperate și înapoiate persoanelor vătămate, celelalte fiind valorificate de către autor, deci nu au mai reușit să ia bunurile înapoi, acestea neputând fi recuperate de autorități. În prezent, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.