După patru luni, Dinamo a obținut prima victorie în Liga I

0
208

Dinamo a rupt blestemul în meciul cu Academica Clinceni, după un meci cu scorul de 3-1. După șase înfrângeri consecutive „câinii roșii“ au avut succes în campionat. Ultima victorie venind înainte de pandemie tot cu Academica Clinceni cu scorul de 1-0.
Partida de la Clinceni a fost una nebună, cu 3 penalty-uri. În minutul 18, „câinii“ au primit penalty, iar Sorescu a deschis scorul. Cei de la Clinceni au avut apoi două penalty-uri consecutive, ambele ratate!
Primul penalty a fost ratat de Vojtus în prelungirile primei reprize, pentru ca apoi să vină rândul lui Buziuc în minutul 60! Ambele execuţii au fost parate de Straton.
Ahmed Bani a făcut 2-0 pentru Dinamo din pasa lui Fabbrini, care ulterior a marcat în minutul 71. La următoarea fază, Buziuc a redus din diferenţă, după ce a marcat în minutul 72, însă Academica nu a mai putut să întoarcă rezultatul. Cei de la Dinamo pot să răsufle uşuraţi după acest succes, până la returul din semifinalele Cupei României cu FCSB, miercuri de la ora 20. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.