După Reghekampf, a sosit momentul lui Tamaș și Cernat să viziteze investițiile de la Județean, realizate prin Cetatea Voluntarilor

0
4624

Gabriel Tamaș și Florin Cernat, doi mari jucători de fotbal pe care i-a dat România și care între timp au ajuns să îmbrace tricourile echipei FC Voluntari, au răspuns afirmativ invitației Cetății Voluntarilor de a vizita câteva obiective ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. „Gabriel Tamaș, împreună cu Florin Cernat și o parte din echipa FC Voluntari ne-au vizitat astăzi pe secția de Neonatologie și Terapie Intensivă Prematuri. Le mulțumim că ni se alătură proiectului de reabilitare și modernizare a secției de Terapie Intensivă și pentru suportul oferit pentru această nouă etapă”, a declarat Anamaria Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor Arad. 

Starurile de la Voluntari au fost prezente la Arad cu ocazia meciului de fotbal pe care îl vor desfășura împotriva echipei noastre UTA. Cu ocazia meciului precedent pe care l-a avut UTA pe teren propriu, împotriva Universității Craiova, Laurențiu Reghekampf a vizitat și el câteva obiective realizate prin Cetatea Voluntarilor. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.