După șase meciuri, UTA dispare de pe micile ecrane în weekend. Strătilă – incert pentru deplasarea de la Balotești

0
158

FOTO (Ciprian Petcuț)

Încetul cu încetul, ecourile celui mai cenușiu derby din istorie se sting. Despre condițiile execrabile de joc am tot vorbit, cert este că după ce s-au spălat de noroi și s-au uitat în clasament utiștilor nu le prea place ce văd. Degeaba echipele din frunte, Juventus și Brașov au pierdut puncte, căci doar Sepsi Sfântu Gheorghe și Olimpia Satu Mare au știut să profite.  Arădenii sunt la 7 lungimi de undă de un loc promovabil, dar au și trei echipe în fața lor.
Practic, deplasarea de la Balotești a devenit una foarte importantă, un alt rezultat decât victoria însemnând – probabil – abandonarea gândurilor de promovare. Partida cu ilfovenii va avea loc sâmbătă, la „matineu” (ora 11), după șase etape consecutive UTA dispărând de pe micile ecrane. Ultima confruntare netransmisă de televiziuni a fost acel 1-4 de la Sfântu Gheorghe, de pe 1 octombrie.
Baloteștiul se situează chiar deasupra liniei ce anunță retro­gradarea și vine după un succes la Tărlungeni. Ieșit în pauza derby-ului cu Poli, Sorin Strătilă este incert pentru meciul din weekend. Cel mai bine cotat fotbalist al „Bătrânei Doamne” s-a ales cu o contuzie forte sub fesă, având dureri inclusiv la mușchii aductori. Fotbalistul a început deja fizioterapia, va încerca să se antreneze normal începând de joi, urmând ca o decizie finală în ceea ce privește prezența sa pe gazon în runda a 17-a să fie luată înaintea plecării delegației arădene la București. Fiind vorba de o deplasare lungă, utiștii călătoresc cu avionul spre Capitală vineri seara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.