După suspendarea lui Gheorghe Alda, APIA Arad are un nou director executiv

0
303

apia

Suspendarea cu o lună în urmă a lui Gheorghe Alda din funcţia de director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Arad  a lăsat instituţia, pentru scurt timp, „în suspensie” în ceea ce priveşte cea mai înaltă funcţie executivă. Iată că situaţia a revenit la normal, APIA Arad având de-acum ocupat fotoliul de director: Mihaela Cancel a fost numită să gestioneze agenţia temporar (până la clarificarea în instanţă a situaţiei lui Gheorghe Alda). „Agenţia centrală mi-a delegat toate atribuţiile şi responsabilităţile funcţiei de director executiv al APIA Arad începând cu data de 6 iulie. Delegarea este temporară, pînă la soluţionarea în instanţă a cauzei în care este judecat fostul director Gheorghe Alda, fără a se preciza însă o dată anumită”, a declarat pentru Mihaela Cancel, noua directoare executivă a APIA Arad.

Mihaela Cancel a lucrat în cadrul APIA Arad la serviciul economic (resortul recuperare debite), iar din februarie 2014 până pe 6 iulie anul acesta a fost director executiv adjunc al instituţiei, funcţie ocupată tot temporar.

Reamintim că la mijlocul lunii iunie Gheorghe Alda, de-acum fost director executiv al APIA Arad, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de conflict de interese, acuzaţie pe care el o neagă pe motiv că fapta care i se impută drept vină nu a fost un act de decizie şi o chestiune de procedură. Urmarea trimiterii lui Gheorghe Alda în faţa instanţei a fost suspendarea sa din funcţie, iar urmarea suspendării a fost numirea prin delegare a Mihaelei Cancel în fruntea APIA Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.