După Țapoș, și Mitu ajunge lângă Stupar la Pecica; Progresul se afiliază chiar azi la FRF

0
298

Progresul Pecica și-a luat revanșa pentru ratarea promovării din 2015 și va evolua pe scena Ligii a 3-a în sezonul 2019-2020. Și, la cum abordează campania de achiziții atât la nivel de lot cât și la cel de staff, „galben-albaștrii” își doresc să facă față cu brio noii provocări. Cinci fotbaliști au semnat deja cu Progresul: Gârlea, Bozian, A. Iuga, Mager și Tiric, iar Dan Țapoș a stat deja pe bancă, lângă Dan Stupar, chiar la amicalul cu fosta sa echipă, UTA.
Însă, fostul fundaș stânga a insistat și pentru aducerea unui antrenor secund și a apelat la un fost coleg de generație la echipa emblemă a orașului. „Nicolae Mitu va fi ajutorul lui Dan Stupar în Liga 3-a, dar clubul nostru a mai apelat și la Natanael Pană, pentru specializările sale multiple. Noi îl știm ca arbitru de fotbal, dar are cursuri de preparator fizic, kinetoterapeut și maseur, sperăm să-l integrăm rapid în familia noastră”, spune Cristi Pilan.
De altfel, directorul sportiv al pecicanilor a plecat la București, iar astăzi va fi la Casa Fotbalului pentru a depune dosarul de afiliere a Progresului la FRF, dar și formalitățile de înscriere a echipei în eșalonul trei. Probabil, Pilan va opera și transferurile celor cinci fotbaliști semnați deja și asta pentru că Pecica e prima formație arădeană ce intră în febra competițiilor federale, pe 31 iulie, odată cu primul tur al Cupei României.
În altă ordine de idei, să mai spunem că, sâmbătă, pecicanii sunt invitații căpitanului Mirel Arsene la nunta cu Bianca Cosmina și creștinarea fetiței lor, Irina Maria. La puține ore după cheful de la Premiere, jucătorii vor pleca spre Moneasa, acolo unde Stupar, Mitu și Țapoș vor conduce un cantonament de 6 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.