antonio SuciuEveniment marcant în viața Clubului Arad „Cetate”, când, în fiecare an, preșe­dintele și conducerea se înnoiește, conform cutumei. Cei aleși sunt propuși din vreme, în club existând mereu, un președinte ales, care urmează, și preșe­dintele în funcțiune.
Astfel, în saloanele Restaurantului „Central”, locația de domiciliu, pe 1 iunie, seara, a avut loc ceremonia de schimbare a președinților – seniorilor, Rotary Club Arad „Cetate” și a celor tineri, Rotaract „Cetate” Arad. Ceremonia de schimbare a fost a fost de fapt balul cel mare, așteptat cu nerăbdare, timp de un an, de către membrii clubului.
Într-o atmosferă solemnă, președintele în funcțiune, Vasile Suciu, a predat președenția clubului, însemnele preșe­dintelui, colanul și clopotul, președintelui ales Ovidiu Nilă.
În același fel Andrei Florin Nilă, pre­ședintele în funcțiune al Rotaract „Ce­tate” Arad a predat însemnele funcției lui Antonino Nicolo.
Au urmat felicitările de rigoare, scurte alocuțiuni ale invitaților și în continuare dans, antren, cu șampanie și delicatesele pre­pa­rate de maeștrii bucătari ai restaurantului.
O seară de neuitat pentru participanți, dar și pentru președinții instalați, cu colan la gât, ciocan și clopotul autorității.
Bujor Buda

Recomandările redacției