După voturi, alcoolul a fost băut parcă în cantități mai mari

0
347

Noaptea zilei de duminică s-a încheiat cu o întâlnire între polițiști și un tânăr din Frumușeni. Acesta a avut motivele sale de sărbătoare, ori poate doar s-a relaxat în felul propriu, mai exact, cu ajutorul alcoolului. Și nu a fost puțin deloc. El a optat pentru o seară plină de băuturi alcoolice care s-a sfârșit alături de polițiștii ce se aflau în drumul lui.

Mai exact, în noaptea de 24/25 noiembrie a.c., tânărul de 28 de ani, din Frumușeni, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Vlaicu în timp ce conducea un autoturism pe strada Poetului din municipiu. Odată oprit, acesta a fost supus și examinării cu alcooltestul și a rezultat o alcoolemie de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Distracția a continuat și în cursul zilei de luni când un alt bărbat cu o alcoolemie și mai mare își conducea mașina pe drumurile județene. Este vorba de această dată despre un caz pe care l-au descoperit polițiștii Secției 6 Rurală Beliu. Ei l-au depistat, în seara zilei de 25 noiembrie, pe un bărbat din Craiva, de 43 de ani. Acesta a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/A, între localitățile Bocsig și Beliu. Tras pe dreapta, a urmat și testul ce urma să spună cam cât a consumat bărbatul înainte să urce la volan. Având o alcoolemie de 1,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat, atât el, cât și tânărul de 28 de ani au fost duși pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.