Dacă în campionatul Ligii Elitelor U19, Șoimii Șimand are maxim de puncte în seria doua, drumul în Cupa României a fost compromis la Turnu Severin. În prima manșă a optimi­lor de finală, echipa din județul nostru a cedat cu 1-11 în fața celor de la CFR 1943, pe care i-au bătut în campionat, la Arad, în urmă cu 9 zile, cu 7-6.
Lucrurile au stat cu totul altfel în Oltenia, acolo unde Șimandul nu i-a avut pe Jurj și Claudiu Ujoc și a terminat în genunchi partida. „E și o greșeală de strategie, de tactică, din partea mea, mi-o asum. Am încercat o apărare puțin altfel și nu ne-a ieșit deloc, dimpotrivă. Când scorul a luat proporții, am înlocuit și portarul pentru a avea un om în plus în atac, dar în loc să marcăm, am luat și alte goluri. Din păcate, parcursul nostru în Cupă s-a cam încheiat, e practic imposibil să întoarcem situația în retur, la Macea, indiferent de lotul pe care-l vom alinia. Echipa din Severin e una redutabilă, mi-ar plăcea să aibă un cuvânt de spus în Cupă”, ne-a declarat Daniel Mărcuș, antrenorul „șoimilor”, care a contat pe: Stejar – Bota, Holoban, Sechel, Balogh, D. Ujog, P. Ujoc, Ile și Borod.
Iacob, Crăiașu, Toader 3, Nohaiu 2, Clement, Rădulescu, Iorgulescu, Dănoiu, respectiv Balogh sunt marcatorii partidei. Manșa secundă a duelului Șimand – CFR 1943 e programată marți, 3 martie, de la ora 17,30, în sala de sport din Macea. Apoi, duminică, Șimandul are parte de derby de clasament în Liga Elitelor, la Odorheiu Secuiesc.

Recomandările redacției