Duș rece, dar nemeritat, în startul Ligii Elitelor: Centrul Național Mureș – UTA 3-0

0
487

UTA U19 a disputat în deplasare primul meci din stagiunea 2018-2019 a Liga Elitelor, contra echipei de la Centrul Național Mureș. Scorul final a fost în defavoarea băieților antrenați de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi, UTA pierzând cu
3-0. Așa cum puncta la final și Mihai Petcuț, fotbalul a fost nedrept cu jucătorii UTA-ei. Rând pe rând, Sabău, Obrad, Gruiescu și alții au trecut pe lângă deschiderea scorului. S-au opus fie barele porții adverse, fie zecimea de secundă până la intersecția cu balonul, fie neșansa.
Fotbalul, de cele mai multe ori, pedepsește și, astfel, în repriza a doua, în doar 10 minute (’66, ’73, ’76), jucătorii de la Centrul Național Mureș au decis patida.
UTA: Creța – Harasemiuc, Sabău, Dardai, Stan – Gruiescu, Moraru, Obrad, Nagy, Teodorovici – Petcuț. Au mai jucat: Tocu (’70), Tudor (’76), Lazăr (’82). Rezervă: Debre.
„Astăzi, fotbalul a fost nedrept cu copiii. Păcat de jocul echipei, dar mergem mai departe. Sper să învățăm din acest meci pentru că săptămâna viitoare vine U Cluj și jucăm pe puncte“, a declarat la finalul partidei Mihai Petcuț, antrenorul UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.
Duminică, de la ora 12:00, pe arena din Sânicolau Mic, UTA primește vizita celor de la U Cluj. Va fi primul meci acasă din acest sezon al Ligii Elitelor U19 și primul pe puncte, deoarece confruntările cu CNM nu se vor contabiliza și în clasament.
uta-arad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.