Duș rece la Târgoviște: Chindia – UTA 4-2

0
800

UTA a pierdut cu 4-2 la Târgoviște, după un meci în care erorile din defensivă au făcut diferența.

Ionuț Popa a început partida într-o formulă cu doi atacanți, iar decizia părea una inspirată în minutul 12: Ciprian Rus a combinat cu Alex Pop, acesta a trimis o pasă peste apărare, iar Rus l-a lobat pe portarul Aioani și a deschis scorul. Dar din păcate avantajul a durat doar 20 de minute: Neguț a egalat cu un șut la colțul scurt după o pasă primită de la fostul utist Florea. Chindia a trecut în avantaj în minutul 40, când Novac a trimis un șut imparabil cu exteriorul din afara careului, și UTA intra la pauză condusă cu 2-1.

Mitanul secund a început cum nu se putea mai prost pentru „alb-roșii”. În primă fază, Coulibaly a încasat un galben din care rezultă suspendarea sa pentru meciul cu Energeticianul. Mai apoi, Chindia a făcut 3-1 după mai multe greșeli în lanț în apărarea arădeană: mai întâi Manea a dat pe lângă minge într-un duel cu Neguț, acesta l-a depășit și a tras la poartă, balonul a fost respins de Bodea, dar Șerban se afla complet liber în careu și a finalizat simplu. În minutul 58, Matei, intrat pe finalul primei reprize, a ieșit accidentat pentru al doilea meci la rând și UTA a rămas fără schimbări.

În ciuda tuturor problemelor, arădenii au revenit în joc în minutul 66. David Popa a driblat patru adversari în careul advers, i-a lăsat mingea lui Ciprian Rus, care a tras la poartă, Aioani a scăpat mingea și UTA făcea 3-2. Din păcate, marile ocazii până la final le-au aparținut tot gazdelor, care au refăcut diferența de două goluri după o nouă nesincronizare între fundașii arădeni. Dumitrașcu a centrat în careu, jucătorii UTA-ei nu au reușit să respingă, iar Neguț a realizat dubla, stabilind și scorul final.

Înfrângerea o păstrează pe UTA pe locul 10, în timp ce Chindia urcă pe podium. Pentru „alb-roșii” urmează un duel pe teren propriu cu Energeticianul, sâmbătă de la ora 11:00.

Formații:

Chindia: Aioani – Martac, Dinu, Dudea, Dumitrașcu – Novac, Stoica (Mihaiu 67) – Mihai, Șerban (Rogoveanu 80), Neguț – Florea (Lungu 73)

UTA: Bodea – R. Iuga, Manea, Benga, Copaci – Cubleșan (D. Popa 53), Coulibaly, Oprea, Vădrariu (Matei 43, Petra 58) – Rus, Pop

Arbitri: Claudiu Marcu (Constanța) – Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea), Erchian Ionus (Constanța).

Observatori: Valeriu Ibriș (Buzău), Irina Mîrț (București).

FOTO: facebook FC Chindia Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.