Duș rece: Unirea Dej – CS Ineu 2-1 (0-1)

0
220

ineudejNici în cele mai negre vise ineuanii nu credeau că vor pierde în fața unei echipe formate din  mulți jucători de județ și adunată pe grabă în această iarnă.  Iar ostilitățile din prima parte anticipau un success fără emoții a trupei lui „Știli” Abrudean, numai că amfitrionii, ajutați și de arbitri, au profitat la maxim de puținele momente de relaxare ale adversarilor.
Zărăndanii au început partida în atac și în minutul 3 Iambor a executat peste poartă o lovitură liberă de la 20 de metri. Tot Ineul a accelerat jocul și a ajuns în careul gazdelor periculos prin Băd (de două ori) și Necșulescu, dar ambii au greșit la finalizare. În cele din urmă, superioritatea vizitatorilor s-a concretizat și pe tabelă. Francescu l-a angajat în adâncime pe Băd, atacantul a preluat și l-a executat pe Blaga din 10 metri: 0-1 (min. 34). Cu 6 minute înainte de pauză, marcatorul Ineului a ajuns pe linia de fund, a căutat să centreze pentru Necșulescu, însă a făcut-o defectuos și avantajul era minim pentru ineuani la intrarea la cabine.
Meciul s-a reluat cu o nouă ratare în contul oaspeților. Francescu a centrat în fața porții, dar Necșulescu nu a ajuns la întâlnirea cu balonul. Nimic nu prevestea întoarcerea de scor de la Dej. În minutele 68 și 72, arbitrul Nagy a văzut henț în careu la Țoca și fault la Francescu și a pus balonul pe punctul cu var. Găbruș a transformnat ambele lovituri de la 11 metri și dejenii treceau surprinzător în avantaj. Deși s-au întors rapid la cârma partidei, zărăndanii nu au găsit drumul spre gol. Cele mai mari ocazii de a salva măcar un punct le-au aparținut lui Iambor și Drăgan, dar ambii au ratat din poziții bune. Acum, Ineul trebuie să bată Turda pentru a nu tremura pentru poziția de play-off.
Dej: Blaga – Cuc, Corneliu Pop, Silași, Plăianu, Cherecheși, Găbruș, Curtean, Eke, Blaj, Cipri Pop. Au mai jucat: Băiescu, L. Farcaș.
Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea,  Francescu, Iambor, Necșu­lescu, Tătar – Georgiu – Băd. Au mai jucat: Kocsis, Drăgan.
Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Ovidiu Timar (Marghita), Gabriela Tode­raș (Șuncuiuș – Bihor). Observatori: Dionisie Matei și Dan Costin (Zalău)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.