Duși la secție după ce au consumat substanțe psihotrope și au cerșit

0
555

După ce tot mai mulți cetățeni arădeni s-au arătat deranjați de prezența oamenilor străzii, polițiștii s-au sesizat și au început să demareze acțiuni prin care identifică persoanele fără adăpost, consumatoare de substanțe psihotrope și care se ocupă cu cerșetoria pe raza municipiului.
Astfel, ieri, 24 iulie 2019, mai multe persoane au fost identificate de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație. Aceștia au început căutările în Micălaca și, odată depistați, oamenii străzii au fost conduși la secție de poliție. Aici, aceștia au avut parte de un interogatoriu, ca mai apoi să le fie aduse la cunoștință faptele săvârșite și au fost informate privind pericolul pe care îl reprezintă asupra sănătății lor consumul unor produse casnice obișnuite care conțin solvenți volatili sau aerosoli, aurolac, șoricioaică și alte produse asemănătoare.
În total au fost aplicate 9 procese verbale pentru cerșetorie și un proces verbal pentru lăsarea nesupravegheată a minorului aplicat părinților acestuia, cu valoarea totală de 1000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.