matt_damon_familieBrad Pitt este invidiat de aproape toţi bărbaţii planetei datorită apropierii sale de frumoasa Angelina Jolie. Şi totuşi, există un bărbat pe care şi el este gelos.

Fericitul în cauză se numeşte Matt Damon şi este şi el un actor de primă mână, însă motivul pentru care Brad îl invidiază este soţia sa Luciana, o persoană absolut normală, care nu are nimic de-a face cu celebrităţile – cu excepţia lui Matt, desigur.

Brad Pitt, aflat constant în atenţia presei datorită relaţiei sale cu Angelina Jolie, a aflat cu uimire că amicul său Matt îşi poate duce singur fiicele la şcoală, un lux care lui îi este inaccesibil.

Matt şi Luciana şi-au reînnoit jurămintele de dragoste, după opt ani de căsătorie. „Dacă poţi controla celebritatea, atunci e ok. Eu am avut noroc că m-am îndrăgostit de o persoană obişnuită, nu de o actriţă celebră. Când amândoi soţii sunt celebri, faima creşte exponenţial şi pe urmă toată lumea vrea să ajungă în dormitorul tău”, a comentat Matt referitor la diferenţele dintre căsnicia sa şi a prietenului său, Brad Pitt.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției