E de văzut dacă, pe lângă 11 inițiative de serviciu, primarul va avea și… inițiativa prezenței la ședință

0
296

Primarul Gheorghe Falcă a convocat pentru azi, 8 noiembrie, o ședință extraordinară a Consi­liului Local Municipal, ședință care se va desfășura în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ și va începe la orele 10,00.
Pe ordinea de zi a ședinței sunt înscrise 12 puncte, din care 11 sunt proiecte de hotărâri, toate la inițiativa primarului, iar ultimul este destinat diverselor notificări și corespondenţei adre­sate Consiliului Local Municipal.
Primele două proiecte de ho­tărâri sunt trase la indigo, în enunțuri neexistând nici o dife­rență, nici măcar de o virgulă, și anticipăm că nu vor crea probleme, așa cum nu vor crea nici următoarele șase: dezlipiri de imobile din extravilan, pentru reconstituirea drepturilor de proprietate „în temeiul legilor fondului funciar”.
S-ar putea ca punctele 9, 10 și 11 să provoace discuții de o oarecare tensiune, dată fiind importanța temelor abordate – și nu neapărat pentru arădeni cât pentru apropiata campanie electorală, iar în campanie toți se bat pentru fericirea arădenilor de se-alege praful și pulberea. Iată și cele trei puncte care-ar putea declanșa „focuri de artificiiˮ în CLM: 9. Proiect de hotărâre nr. 359/2016 pentru completarea Hotărârii nr. 346/14.10.2016 privind trecerea în domeniul public a unor bunuri din patrimoniul SC CET Hidrocarburi SA Arad – inițiativa primarului; 10. Proiect de hotărâre nr. 360/2016 referitor la modificarea Hotărârii nr. 22/2016 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind repartizarea excedentului bugetar al Municipiului Arad, cu modificările şi completările ulterioare – iniţiativa primarului; 11. Proiect de hotărâre nr. 361/2016 privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al Municipiului Arad pentru anul 2016 – iniţiativa primarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.