bmare„Lanterna roșie” a seriei de Vest a Ligii a II-a caută variante de supraviețuire, iar pentru asta e dispusă să se mute și în alt oraș. Despre aruncarea ancorei la Sibiu s-a vorbit încă de la finalul anului trecut, dar totul a devenit oficial odată cu modificarea la Judecătorie a denumirii clubului.
Astfel, în peisajul fotbalului românesc a apărut Clubul Sportiv Fotbal Club Internațional Universitar Sibiu, iar băimărenii urmează să ajungă în orașul de pe Cibin chiar în acestre zile. Pe lângă cei mai importanți fotbaliști care au apărat culorile echipei în tur, lotul ar mai putea fi completat cu câțiva sibieni, dar și jucători împrumutați de la Pandurii Târgu Jiu. Cel puțin deocamdată, funcția de antrenor va fi deținută de Romulus Buia, iar președinte, bineînțeles, Dan Hotico.
Fosta FCMU nu se află la prima despărțire de stadionul din „Dealul Florilor” , după ce în tur și-a jucat meciurile de pe propriul teren la Zlatna, Bistrița și la Baia Mare. UTA va întâlni noua formație în penultima etapă a campionatului pe arena „Francisc Neuman”.

Recomandările redacției