Guvernul României a adoptat astăzi prin hotărâre de guvern, propunerile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, printre care și cea referitoare la deschiderea competițiilor sportive pentru public. Propunerile au fost adoptate în forma propusă inițial, astfel că, evenimentele sportive se vor putea desfășura cu participarea publicului în următoarele condiții:

  • Stadioanele și sălile vor putea fi populate doar până la 30% din capacitatea maximă
  • Nu vor avea acces decât persoanele care dețin certificatul verde
  • Între spectatori trebuie păstrată o distanță de minim un metru
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie
  • Evenimentele cu spectatori nu pot fi organizate decât în intervalul orar 5-21.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial cu puțin timp în urmă astfel că ea este deja în vigoare. Asta înseamnă că meciul de mâine dintre UTA și FC Argeș întrunește toate condițiile pentru a se desfășura cu public, bineînțeles respectând restricțiile și prevederile menționate mai sus. Din fericire conducerea clubului a fost pregătită pentru această situație astfel că a anunțat deja amănuntele organizatorice legate de accesul spectatorilor la partida de mâine.

Clubul a scos în vânzare bilete la partida de mâine. Acestea pot fi achiziționate deja pe platforma online indicată pe site-ul clubului la secțiunea ticketing iar dacă acestea nu se vor epuiza, vor fi comercializate mâine la Arena Francisc Neuman, în intervalul orar 10-14.

Toți cei care dețin certificat verde plus bilet sau abonament, vor intra la meci pe baza unei brățări care va fi eliberată la stadion, mâine între orele 10-14.

De asemenea, în funcție de cât de rapid se pot organiza, și celelalte cluburi arădene care dispută mâine sau duminică meciuri pe teren propriu vor putea avea parte de susținerea publicului.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției