Echilibru rupt după pauză: Național Sebiș – CSM Lugoj 2-0

0
250

Dacă în deplasare are destule probleme, întorcându-se cu mâna goală de la Timișoara și Cugir, Național Sebiș merge ceas acasă. Nici măcar Lugojul, una dintre formațiile cu pretenții ale seriei a IV-a a Ligii a III-a, nu a reușit s-o încurce pe trupa lui Cojocaru. După o primă parte echilibrată, gazdele s-au descătușat, profitând – printre altele – și de faptul că timișenii au rămas în zece oameni.
La cum s-au cum anihilat reciproc, antrenorii celor două echipe au demonstrat că au într-adevăr o relație strânsă și că se cunosc pe dinafară. Practic, singura ocazie de gol s-a născut dintr-o fază fixă. În mi­nutul 27, Cherecheș a executat pe colțul scurt o lovitură liberă de la 23 de metri lateral dreapta, dar bara l-a salvat pe Rusu. În rest, sesizând că nu se pot apropia periculos de buturile adverse, atât Sebișul cât și Lugojul și-au încercat șansa de la distanță,  dar șuturile lui Avramescu și Velici, respectiv Velcotă și Poiană nu le-au pus probleme celor doi goal-keeperi. Partea secundă a început perfect pentru „alb-albaștrii”. Dobricean a fost eliminat pentru un al doilea „galben”, iar din lovitura liberă rezultată s-a deschis tabela. Călin a centrat în careu, defensiva a respins până la Avramescu, care a prins un șut senzațional de la 30 de metri ce s-a oprit în plasa porții adverse. Era minutul 48 și meciul se simplifica pentru amfitrioni. Totuși, vizitatorii au reacționat tăios, prin Velcotă, a cărui lovitură de cap s-a dus puțin pe lângă. Velici și-a anunțat reușita de 2-0 printr-o lovitură liberă executată de puțin pe lângă. În minutul 72, Călin a șutat puternic de la marginea careului, Rusu a respins până la Velici, care l-a driblat scurt pe portarul Lugojului și a înscris simplu. Imediat după, același golgheter al Sebișului, dar și Rus nu au cadrat execuițiile de la 14-15 metri. Rusu l-a ghicit apoi pe Călin, care a încercat un lob de efect din interiorul careului. Concluzia partidei a scris-o Dobra, cu un șut din lovitură liberă peste poartă, sebișenii bifând al cincilea succes intern fără gol primit.
Formații:
Sebiș: Păduraru – Rosenblum (90+2 Dăruială), Stupu, Neacșu, Cherecheș – Lazea, Avramescu (77 Stegaru) – Călin, Unguru (85 Stoian), Susan (66 Rus) – Velici.
Lugoj: Rusu – Rotea (85 Pintea), Mardare, Miculescu, Roșie – Precupanu, Mînecan (79 Dobra), Poiană, Dobricean – Velcotă (77 Olariu), Stoichescu (61 Porcescu).
Arbitri:  Cătălin Roșu (Var) – Gyurko Torok, Anghel Todea (ambii din Cluj)
Cartonaș roșu: Dobricean (min. 47)
Observatori FRF: Adrian Radu (Deva), Alina Moraru (Hunedoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.