Cele 16 formații din Liga a III-a Feminină la Fotbal au intrat în primul tur al Cupei României la fotbal. Vorbim în special de formații nou-înființate, cum au fost și cele două care s-au duelat sâmbătă dimineața, pe terenul din Sânleani.
Viitorul Arad a întâlnit-o pe ACS Student Sport Alba Iulia, oaspetele având câștig de cauză cu scorul de 7-3, după 4-1 la pauză. Construită pe scheletul fostei formații a Ineului, echipa patronată de Giovanni Catanzariti a avut și câteva debutante. Una acestea a fost Denisa Mateucă, sora fotbalistului Crișului, Florin Mateucă, prezență obișnuită la concursurile atletice.
Pentru fotbalistele Viitorului Ana Mihăilescu a reușit „dubla”, iar Carla Stan a marcat și ea odată în poarta formației din Cetatea Unirii. „Fetele au intrat puțin timorate pe teren și ne-am făcut meciul greu încă din start. Echipa oaspete a fost puțin peste noi și diferența s-a făcut și tabelă. Mai avem mult de muncă, dar și de un portar experimentat pentru a da siguranță echipei”, a spus antrenoarea arădencelor, Valentina Haida.
Tănasie – Cristea, Covaci, Muj, Preală – Moroșan, Mihăieș, Onisor, Stan – Mihăilescu, Mateucă a fost echipa de start a Viitorului, pe teren mai intrând D. Sabău.

Recomandările redacției