Echipa de fotbal Soimii LipovaFinalul competiţiilor de fotbal desfăşurate în cadrul Campionatului Judeţean a adus echipei Şoimii Lipova o mare surpriză şi o reuşită foarte importantă pentru viitorul ei. Antrenată de Marius Grad şi avându-l ca preşe­dinte de club pe Radu Pop, echipa li­povană a jucat în cadrul acestui campionat în seria B a Ligii 6 „Promoţie“, victoriile obţinute în ultima perioadă aducându-i un bine meritat loc întâi şi implicit promovara în Liga a V-a „Onoare“, locul în fruntea clasamentului fiindu-i asigurat cu încă 4 etape înainte de finalul campionatului.
În etapele desfăşurate în seria B a Ligii a VI-a a Campionatului Judeţean, echipa a disputat 16 meciuri, în urma cărora au fost obţinute 14 victorii, un egal şi o înfrângere; au fost marcate 113 goluri şi primite doar 10 şi, cel mai important: au fost acumulate 43 de puncte, echipa finalizând pe locul întâi, la 10 puncte diferenţă de locul doi.
Echipa Şoimii Lipova a avut un parcurs foarte bun în cadrul acestei competiţii, dominând jocul din teren în meciurile disputate, de la început până la fluierul final.
Duminică, 16.06.2013, la stadionul Clubului Şoimii Lipova, în prezenţa a peste 300 de spectatori, echipa lipovană de fotbal a disputat un meci amical cu AS „Voinţa Munar“, meci pe care la câștigat. La finalul meciului a avut loc festivitatea de premiere: pentru locul din fruntea clasamentului fiind înmânate jucătorilor medaliile de campioni, cupa şi diploma – din partea AJF Arad (Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad).
Pe această cale, întreaga echipă, alături de antrenorul Marius Grad şi preşedintele secţiei de fotbal – Radu Pop, doreşte să mulţumească tuturor celor care au fost alaturi de ei pe parcursul acestui campionat şi nu în ultimul rând galeriei echipei care le-a fost alături la fiecare meci.

Recomandările redacției