Echipa de junioare a CSM Arad, bronz în tenisul de masă

0
476

Secţia de Tenis de Masă a CSM Arad a obţinut o nouă medalie pe plan intern, a doua în acest an în competiţiile pe echipe. Performanţa a fost obţinută la Campionatul Național pentru echipele de juniori I, întrecere desfăşurată în perioada 21-23 februarie, la Câmpulung Muscel.
La finalul celor trei zile de concurs, prima echipă feminină a CS Municipal, în componenţa Ana Barbu, Irina Rus şi Diana Gurschi, s-a ales cu medalia de bronz, în vreme ce echipa a doua, formată din Alesia Sferlea, Andreea Craiu şi Mădălina Orban, s-a clasat în zona locurilor 5-8.
CSM Arad I s-a clasat pe locul doi în seria II, cu trei victorii (3-0 cu CSM Tg. Mureș, CSM II Bistrița și CS Voința Câmpulung Muscel) și o înfrângere (0-3 cu LPS Constanța). Pe tabloul eliminatoriu, arădencele au dispus de CSM Giurgiu, fiind învinse în semifinale de Farul Constanţa, 0-3. În grupa preliminară, CSM II Arad s-a clasat tot pe locul doi în Seria I, cu trei succese, 3-0, cu LPS și CSȘ Slatina și 3-1 cu ACS Dumbrăvița şi o înfrângere, 0-3 cu Farul.
În sferturi, Sferlea şi colegele sale au cedat cu 0-3 în faţa celor de la LPS Constanţa. „Rezultatele sunt foarte bune, mai ales că am avut în concurs două fete de 13 ani. Mă bucură medalia dar şi prestaţia celei de-a doua echipe, fetele şi-au făcut bine treaba”, ne-a declarat antrenorul Cristi Dodean. De remarcat şi titlul naţional obţinut de Adela Strună, jucătoare crescută şi formată de CSM Arad, campioană cu CSM Bistriţa şi componentă a centrului olimpic.
Şapte la Naţionalele de seniori: Dodean, marea absentă!
Urmează Campionatele Naţionale indivi­duale pentru seniori, programate în perioada 28 februarie – 1 martie, la Bucureşti. CSM Arad va deplasa un lot numeros, format din: Adrian Dodean, Bogdan Roman şi Radu Muntean, la masculin, respectiv Andreea Fistyulof, Ana Barbu, Irina Rus şi Mădălina Orban la feminin. Marea absentă va fi Daniela Dodean-Monteiro, căreia medicii i-au recomandat două săptămâni de repaus şi fiziote­rapie, ca urmare a unei accidentări. Arădeanca CSM-ului acuză dureri la genunchi şi tendon, dar speră să fie aptă pentru Mondialele de la sfârşitul lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.