Finala Campionatului Na­țio­nal pe echipe, Superliga de seniori la lupte greco-romane s-a disputat în weekend-ul trecut la Sala „Mihai Botez” a Universi­tății Aurel Vlaicu.
Gazdele de la Astra au confirmat calculele hârtiei și au câștigat cel de-al cincilea titlu național în cei 10 ani de existență a clubului.
Rivalii sportivilor conduși de Spiridon Stanciu au fost echi­pele CSM Suceava, CSM Slatina, Rapid București și Metrorex București, finala fiind ceva mai disputată ca altădată.
Lotul campionilor de la Astra a fost format din: Florin Tița, Răzvan Arnăut, Alexandru Julean, Silviu Stoica, Vlad Toia, Marian Talpiz, Alexandru Ian­țoc, Dorin Pârvan, Constantin Huțuleac și vedeta echipei, Mihai Mihuț, dublu campion european și maestru emerit al sportului.
„Este al cincilea titlu în 10 ani pentru noi, clubul fiind înființat în 2008. Vrem să mulțumim celor care ne-au ajutat la organizarea competiției și domnului patron Valer Blidar, care deși nu a putut fi prezent sâmbătă a chemat toată echipa la dânsul și a felicitate-o. De ase­menea, i-a promis campionu­- lui european Mihai Mihuț că va primi o mașină din partea societății Astra Vagoane, un gest deosebit. Premierea se va face peste aproximativ o lună și atunci vom organiza încă o competiție la Arad”, ne-a declarat profesorul Spiridon Stanciu.
Evenimentul din Micălaca a fost organizat cu sprijinul Centrului Municipal Cultural Arad, CAI Curtici și al Universității Aurel Vlaicu Arad.

  • Claudiu spune:

    În fotografie, primul din dreapta, pe rândul de joc, este Popa Flavius (care a pornit spre sportul de performanță de la CS Glogovăț 2010). De ce nu apare și numele lui în lotul Astrei?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției