Echipa Națională de Fotbal a fost testată pentru COVID-19

0
221
in meciul de fotbal dintre Romania si Norvegia, contand pentru Preliminariile Campionatului European 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, marti 15 octombrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României au fost testaţi, miercuri dimineaţă, pentru noul coronavirus, UEFA a stabilit un protocol medical clar pentru echipele care vor evolua în Liga Națiunilor.
„În această dimineaţă (n. red. miercuri) a avut loc testarea oficială a trico­lorilor şi a staff-ului, organizată de UEFA, înaintea primei partide din Liga Naţiunilor, de vineri, cu Irlanda de Nord. Reprezentanţii instituţiei medicale acreditate pentru competiţiile oficiale continentale au ajuns la Mogo­- şoaia şi, în baza unui desfăşurator bine pus la punct, au recoltat probele în vederea testării COVID-19. Vom reveni imediat ce vom avea rezultatele. Să fie bine! Hai, România!“, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
UEFA a anunţat, luni, faptul că selecţionatele pot pierde la „masa verde“ meciurile din Liga Naţiunilor. În cazul în care echipele nu vor putea evolua din cauza unor jucători testaţi pozitiv la COVID-19, echipa va pierde meciul.
Echipa Naţională de Fotbal a României întâlneşte la 4 septembrie (ora 21:45), la Bucureşti, Selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.
Testați nu de mult, tricolorii U21 au primit rezultatele testului COVID-19, iar niciunul dintre aceștia nu a ieșit pozitiv. Naţionala de tineret urmează să întâlnească la 4 septembrie Finlanda şi la 8 septembrie Malta în două partide programate în deplasare în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21 de anul viitor.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.