Echipa tinerilor ALDE prezentă la Gala Premiilor TLDE la Bucureşti

0
405

Sub egida „România împreună, 100 de ani și de acum înainte”, recent, s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, Sala Alexandru Ioan Cuza, prima Gală a Premiilor Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților, la care au participat peste 1.300 de reprezentanți ai TLDE.
Președintele ALDE Călin Popes­cu-Tăriceanu, Daniel Chițoiu, secretarul general ALDE, Grațiela Gavrilescu, viceprim-ministru și ministrul Mediului, Teodor Meleșcanu – ministrul de Externe, Viorel Ilie – ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Anton Anton – ministrul Energiei, deputatul Andrei Gerea, deputatul Steluța Cătăniciu, deputatul Toma Petcu, deputatul Marian Cupșa, deputatul Varujan Vosganian, deputatul Ion Cupă, viceprimarul Capitalei Tomnița Florescu, alături de numeroși alți reprezentanți în administrația locală și centrală au participat la Gala premiilor TLDE. Ei și-au exprimat astfel susținerea acordată tinerilor liberali, liderii marcanți urcând rând pe rând pe scenă pentru a înmâna premiile celor aleși câștigători dintre nominalizările filialelor. Cu această ocazie a fost lansat și Imnul TLDE, aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți.
Încă din prima ediție a acestui eveniment a fost apreciată strategia promovării organizațiilor și tinerilor liberali potrivit unor criterii esențiale: meritocrație, competitivitate, libera inițiativă.
Fiind un moment special pentru tinerii din ALDE, Claudiu Catană, președintele Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților i-a înmânat președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, un premiu special din partea tinerilor liberali care militează pentru va­- lorile liberale, pentru drepturile și libertățile cetățenilor, pentru un stat democrat puternic. „Vreau să le mulțumesc colegilor mei, membrilor de partid care m-au urmat la București, unde împreună am asistat la un eveniment super reușit. Aș vrea să mai adaug un singur lucru, criteriile principale pentru a crește sănătos, ca un adevarat tânăr liberal și democrat sunt meritocrația, competitivitatea și libera inițiativă, de aceea aș vrea să mă adresez tinerilor care se regăsesc și consideră că au aceste calități. Aș vrea să le spun că sunt bineveniți în comunitatea noastră și îi aștept să facem împreună lucruri mari, de care părinții și bunicii noștri să fie mândri”, a declarat Ucu Dima Virgil Silviu, preșe­dintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.