Echipajul pentru intervenții la accidente chimice de la Arad, în sprijinul colegilor din Bihor / UPDATE

0
684

UPDATE: În urma cercetării executate la fața locului, echipa CBRN a ISU Arad a detectat prezența în hală a monoxidului de carbon provenit de la instalația de încălzire. A fost luată măsura aerisirii halei. După aerisirea halei nu s-a mai semnalat prezența substanței.

 

Autospeciala CBRN a ISU Arad, încadrată cu un ofițer și trei subofiteri execută în acest moment o misiune în sprijinul ISU Bihor. Mai exact, se execută o cercetare la o fermă în localitatea Ciugud unde mai multe persoane au prezentat intoxicații.

Purtătorul de cuvânt al ISU Crișana, Camelia Roș, a declarat, pentru Mediafax,  sesizarea viza patru angajați ai unei ferme de pui care se simt rău.

Ajunse la fața locului, echipajele au evaluat cei 18 angajați care au ieșit din hala în care se aflau, acuzând stări de rău.

Purtătorul de cuvânt al ISU Crișana spune  opt angajați au avut nevoie de ajutor medical, acuzând dificultăți de respirație și dureri puternice de cap. Dintre aceștia, unul a refuzat transportul la spital, iar ceilalți șapte sunt duși la unitatea medicală.

Întrebată despre substanțele care ar fi putut provoca intoxicația, Camelia Roș a spus  echipele de intervenție nu știu despre ce este vorbaavând în vedere  în hala în care erau angajații nu erau îngrășăminte.

A fost chemat echipajul Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear din Arad, întrucât echipamentul de pe mașină celor din Bihor este la calibrat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.