Cu câteva zile înainte de debutul în noul campionat al ligii secunde, fanii „Bătrânei Doamne” au aflat în ce culori își vor vedea jucând favoriții până în vara anului viitor.
„Echipamentul de joc al UTA-ei pentru anul competițional 2018-2019 este unul de calitate de top, funcțional-inovativ din gama „Profi” a producătorului Saller. Designul urmărește tendințele actuale – retro și minimaliste – cu spații multe pentru reclame. Culorile alese sunt roșu (”principal”) și alb (”secundar”), iar al treilea rând este kaki cu negru. Echipamentul principal este unul asemănător cu cel purtat de generația UTA 1977, care a strălucit pe prima scenă” – este anunțul Campioanei Provinciei, postat pe site-ul oficial al clubului.
Altfel, partenerii consacrați ai „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc: Pizza 5 Colțuri, Deninstal, Dey Bodyguard International Arad și Shop Construct by Rodspectra și-au dat acordul de principiu pentru a sprijini activitatea echipei emblemă și pentru sezonul 2018-2019.
Oferta pentru potențialii sponsori valabilă pentru sezonul 2018-2019 este disponibilă mai jos, dar și pe uta-arad.ro, la categoria PACHETE SPONSORI. Relații ulterioare, inclusiv despre valoarea fiecărui pachet, se pot obține la adresa club@uta-arad.ro

Recomandările redacției