OLYMPUS DIGITAL CAMERASăptămâna care s-a încheiat a fost una frumoasă, cu multe bucurii pentru cei mai mici dintre fotbaliştii Clubului Sportiv „Şoimii Lipova”. La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de fotbal – Copii, anii 2004-2005, îndrumată de prof. Ion Stoica, a avut parte de o frumoasă surpriză venită sub forma unei sponsori­zări, din partea companiei Pl Noris S.R.L, reprezentată de Dl. Manfred Pletl.
Spon­sorizarea a constat în oferirea unor echipamente complete de joc noi,  pentru toţi copiii care formează echipa de fotbal a Clubului Şoimii Lipova.
Astfel, micii fotbalişti, însoţiţi de antrenorul lor şi de părinţi, au participat, Vineri, 13.03.2013 la o întâlnire foarte importantă pentru ei, întâlnire la care au fost prezenţi Mircea Jichici – Primarul Oraşului Lipova, Dl. Manfred Pletl – reprezentant firma Pl Noris S.R.L. şi Sorin Rusu – Director Spitalul Orăşenesc Lipova.
Întâlnirea a avut loc la Sala de Sport a Oraşului Lipova, unde copiii, foarte fericiţi şi mândri de noile lor echipamente, s-au prezentat în faţa invitaţilor  în noile echipamente complete de joc pe care le-au primit din partea firmei Pl Noris, ei fiind foarte încântaţi şi nerăbdători să le îmbrace.
În cadrul întâlnirii copiii au fost feli­citaţi pentru talentul, seriozitatea şi ambiţia de care dau dovadă  la antrenamente, pregătindu-se altfel intens, într-un ritm foarte bun  pentru viitoarele campionate de fotbal la care vor fi înscrişi. Deşi sunt la începutul carierei lor de fotbalişti, copiii sunt foarte convinşi că în viitor vor aduce multe rezultate frumoase pentru Clubul „Şoimii Lipova”, această sponsorizare fiind una foarte bine-venită pentru susţinerea şi încurajarea acestor copii atât de talentaţi.
Oferirea acestor echipamente este doar prima dintre sponsorizări, urmând ca pe viitor, copiii să aibă parte şi de alte surprize.
Întâlnirea nu s-a finalizat fără câ­teva poze şi fără ca toţi copiii să primească o strângere de mână din partea domnului Mircea Jichici şi a dl. Manfred Pletl, aceştia transmiţându-le copiilor mult succes şi multe victorii importante în viitoarea carieră de fotbalişti.
Prin acest gest extraordinar pe care l-a făcut pentru copiii care for­mează echipa de fotbal a Clubului „Şoimii Li­pova”, firma Pl Noris S.R.L., reprezentată de Dl. Manfred Pletl, consideră că este cel mai bun mod de a fi alături de aceşti copii talentaţi şi de a-i susţine.
Pe această cale, atât copiii, cât şi profesorii şi părinţii doresc să transmită mulţumiri speciale firmei Pl Noris şi în spe­cial domnului Manfred Pletl, fiind foarte siguri că vor câştiga multe meciuri în aceste echipamente.

Recomandările redacției