Materiale și dotări medicale au ajuns la Spitalul Județean, de această dată cu sprijinul Asociației Cetatea Voluntarilor. Asociația s-a implicat activ în medrnizarea și dotarea mai multor secții în special destinate copiilor, între care Neonatologie și Infecțioase.

La Sectia Clinica se Anatonie Patologică a ajuns tot necesarul de reactivi ce folosesc pentru toata perioada urmatoare! Pentru a intregi dotarea tehnica a sectiei de Boli Infectioase Copii si Sectia de Neonatologie si implicit imbunatatirea calitattii serviciilor, s-au achizitionat doua calculatoare performante ce vor fi parte integranta din reteaua de calculatoare a spitalului, aplicatii dedicate pentru medicatia pacientilor, pentru investigatii de laborator si imagistice, pentru aprovizionare, a spus Anamaria Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor Arad.

Cu s-au mai achiziționat scutece, dezinfectant și lapte. Implicată alături de asociație, în acțiunile de donare și dotare a fost Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, parte din donații ajungând și în centrele instituției din județ.

Recomandările redacției