Echipamente pentru secții ale Județeanului, între care Neonatologie, cu sprijinul Cetății Voluntarilor

0
728

Materiale și dotări medicale au ajuns la Spitalul Județean, de această dată cu sprijinul Asociației Cetatea Voluntarilor. Asociația s-a implicat activ în medrnizarea și dotarea mai multor secții în special destinate copiilor, între care Neonatologie și Infecțioase.

La Sectia Clinica se Anatonie Patologică a ajuns tot necesarul de reactivi ce folosesc pentru toata perioada urmatoare! Pentru a intregi dotarea tehnica a sectiei de Boli Infectioase Copii si Sectia de Neonatologie si implicit imbunatatirea calitattii serviciilor, s-au achizitionat doua calculatoare performante ce vor fi parte integranta din reteaua de calculatoare a spitalului, aplicatii dedicate pentru medicatia pacientilor, pentru investigatii de laborator si imagistice, pentru aprovizionare, a spus Anamaria Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor Arad.

Cu s-au mai achiziționat scutece, dezinfectant și lapte. Implicată alături de asociație, în acțiunile de donare și dotare a fost Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, parte din donații ajungând și în centrele instituției din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.