Echipele de salubritate curăță după cerșetori, în urma raziilor polițiștilor locali

0
161

În fiecare noapte, începând din aprilie, echipajele poliției locale intervin pe terenurile și în clădirile unde sunt semnalate telefonic activități contravenționale desfășurate de cerșetori și oameni ai străzii. Verificările survin și în absența unor sesizări în timp real, polițiștii locali deplasându-se în baza unei programări ce ia în calcul investigarea nocturnă, de mai multe ori pe lună, a tuturor locațiilor identificate ca active în ultimul an.

„După îndepărtarea din zonă a contravenienților, în cursul dimineții următoare, echipe de salubritate curăță locațiile verificate cu doar câteva ore în urmă de polițiștii locali. Acest lucru este posibil datorită colaborării zilnice dintre DGPL și Direcția Edilitară din cadrul Primăriei Municipiului Arad. Activitatea se desfășoară continuu, echipele celor două structuri acționând până la părăsirea locațiilor în cauză de către contravenienții nocturni”, transmit reprezentanții DGPL.

În paralel, Biroul Protecția Mediului din Direcția Generală Poliția Locală a început deja să transmită notificări proprietarilor. Aceștia trebuie să ia măsuri pentru a împiedica perpetuarea condițiilor insalubre.

Odată eliminate unele dintre ”cuiburi” nocturne ale comportamentului contravențional itinerant, Poliția Locală și Direcția Edilitară se vor afla în continuare pe urmele persoanelor respective, prin măsuri de igienizare și sancționare a tuturor celor implicați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.