junioriDuminică, arena din Subcetate e gazda duelurilor celor două grupări arădene din campionatul juniorilor republicani, UTA și UTA II, cu cea de-a doua trupă în rol de gazdă. „Dubla” contează pentru etapa a VIII-a. La juniori A, trupa lui Vivi Erdei e pe locul 3, cu 13 puncte, la cinci lungimi distanță de liderul Pandurii Tg. Jiu. În ultimele două runde, arădenii au câștigat cu 1-0 derbyul regional cu Banatul (gol Burlă), apoi s-au impus la Drobeta Turnu Severin cu 4-1 (Vlad 2, Avram, Pleş). Băieții lui Sandu Gaica sunt pe 4, la trei puncte de adversarii de duminică.
UTA II, mai bine clasată
Acum două săptămâni, alb-roșiii s-au înclinat la Cetate Deva, 0-1, iar în ultima etapă au fost învinși acasă de Pandurii Târgu Jiu, scor 2-3 (goluri arădene semnate de Trabalka și Bocșa). UTA II e mai bine clasată decât concitadina și în întrecerea juniorilor B. Echipa lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza se situează pe 4, cu 15 puncte, atâtea câte are și Poli Timișoara, cei de pe Bega având golaveraj mai bun. În etapa a VI-a, arădenii au spulberat Banatul (prima clasată) cu 5-0 (Popa 3, Iuga, Man), dar duminică au pierdut la Severin cu 1-0.
Dublă înfruntare atractivă
Pentru team-ul pregătit de Leo Pința au fost una rece și una caldă – eșec la Deva, 0-2 și victorie acasă cu Pandurii (2-1, Hadăr, Nibu). Cele două meciuri de duminică sunt programate de la orele 12, respectiv 14, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat deja numele celor care le conduc – Cătălin Botaș, Alin Botaș, Alexandru Filip, Eugen Gheorghioiu (rezervă), toți din Timișoara.

Recomandările redacției