vinFestivalului Vinului, eveniment care se va desfășura în fața Primăriei municipiului, îşi deschide porţile astăzi, începând cu ora 18.00, organizatorii anunţând că, special pentru microbişti, va fi montat un ecran pe care va fi proiectat meciul naţionalei.
Arădenii sunt aşteptaţi, în perioada 14-16 noiembrie, la căsuţele amenajate pe platoul din faţa Palatului Adminstrativ, unde vor avea parte de trei zile de mu­zică şi voie bună cu vin, must şi alte produse specifice.
În seara zilei de 14 noiembrie, pe scena care va fi amplasată pe platoul din fața Primăriei vor urca îndrăgiţii interpreţi Lucian Zadic, Alexandra şi Lucian Drăgan, Melisa Ţolea şi Ricardo Caria.
De asemenea, organizatorii evenimentului au pregătit pentru microbişti un ecran în faţa Palatului Administrativ, unde vineri, 14 noiembrie, începând cu ora 21.45 se va putea urmări în aer liber partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Irlandei de Nord.
Ediţia din acest an a Festiva­lului Vinului este organizată de Centrul Municipal de Cultură Arad, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad.

Recomandările redacției