Ed Sheeran a mâncat fasole şi mici în România. A stat patru zile la Snagov

0
439

Ed Sheeran a impresionat publi­cul din România, prin simplitate şi bun simţ, iar la plecare, şi-a făcut fani noi. Este vorba despre gazdele de la Grădina Vlahiia din Snagov, locul unde artistul s-a retras după concertul de săptămâna trecută de pe Arena Naţio­nală, scrie Click.
Cântăreţul a preferat o oază de linişte de la marginea Capitalei, renunţând la pretenţii extravagante pe care ar fi putut să le ridice cerând să se cazaze la hoteluri de cinci stele.
Ed Sheeran (28 de ani) s-a integrat bine în peisajul de la Snagov, unde a petrecut patru zile după concertul la care a umplut Arena Naţională. În tricou şi ber­mude, artistul cu milione de dolari în cont, nu s-a comportat ca alţi cântăreţi, veniţi în România, care au cerut organizatorilor să le îndeplinească dorinţe greu de imaginat, ci a preferat să se retragă în natură, la un complex unde proprietarii au adus case maramureşene, vechi de o sută de ani, ce servesc drept locuri de cazarea.
S-a înghesuit cu soţia într-o cămăruţă a casei Bârsana, deşi este la ora actuală cel mai bine plătit artist solo, cu 100 de milioane de lire sterline câştigate într-un an, şi nici la masă nu a vrut un meniu de fiţe. Deşi iniţial a spus că el şi soţia Cherry vor mânca doar peşte, au căzut în păcatul mâncărurilor tradiţionale româneşti şi nu s-au mai ridicat de la masă până nu au încercat tot.
„Ed Sheeran este un om modest şi cu mult bun simţ. A mâncat fasole cu ciolan, varză călită, zacuscă, salată de vinete, fasole bătură, cartofi prăjiţi, hamburger, mici şi carne de porc de mangaliţa făcută pe rocă vulcanică. La capitolul băuturi a preferat bere, cafea şi apă. A venit cu soţia, șase persoane din staff, şoferul şi bodyguardul personal. În total, 10 persoane”, a po­vestit Cristian Dumitrescu, proprietarul comple­xulul und e a stat Ed Sheeran.
În toate cele patru zile a avut un program încărcat. „În fiecare zi plecau. Îşi luau sandvişuri cu ei şi veneau târziu. Au făcut o plimbare cu trăsura, jogging prin Snagov, s-a plimbat cu barca şi a făcut baie în lac, a vizitat mănăstirea Snagov şi mormântul lui Vlad Ţepeş”, a mai spus Cristian Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.