Eder, autorul golului finalei, nu a marcat deloc în prima parte a sezonului

0
237

Autorul singurului gol al finalei EURO 2016, Portugalia – Franța,  atacantul Eder nu a marcat deloc în prima parte a sezonului, în tricoul echipei galeze Swansea City, care joacă în campionatul Angliei, amintește presa internațională.
În vara anului trecut, Swansea a căutat un atacant fizic pentru a-l înlocui pe Wilfied Bony, plecat la Manchester City. Cumpărat cu aproape 7 milioane de euro de la Sporting Braga, Eder are evoluții foarte slabe la noua sa formație, pentru care nu înscrie deloc în 13 meciuri din Premier League și două din Cupa Ligii engleze, de cele mai multe ori fiind rezervă.
La sfârșitul mercato-ului din luna ianaurie, el este împrumutat la echipa franceză Lille, unde are prestații mult mai bune și, cu 6 goluri în 13 meciuri de campionat, contribuia la calificarea în Europa League. Încă înaintea șutului său spectaculos din finala de duminică, Eder a arătat în Ligue că poate șuta foarte puternic, dovadă golul pe care l-a înscris în deplasare în poarta lui Nantes, scrie France Football.
Singurul adevărat atacant central din lotul Portugaliei pentru EURO, Eder a jucat doar 13 minute înaintea finalei.
În cele din urmă, „rățușca cea urâtă s-a făcut frumoasă”, a spus despre Eder, după finală, selecționerul Fernando Santos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.