Ediția a X-a a „MotoRock“-ului a scos în stradă o mulțime de pecicani

0
204

Ca în fiecare din ultimii ani de când se desfășoară la Pecica, festivalul MotoRock a fost urmărit de un număr impresionant de pecicani. Tot ca în fiecare an, motocicliștii au avut evoluții deosebite. Evenimentul a avut caracter caritabil şi s-a organizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Pecica, al Centrului Cultural Judeţean Arad, cu contribuţia a numeroşi sponsori din Pecica şi Arad.

Motocicliștii au rulat pe noul pod

Astfel, în jur de o sută de motociclete de toate tipurile – de la cele clasice până la off-road au defilat sâmbătă după ora 14, pe DN 7, de la intrarea în Pecica până la parcul din centru. Marşul motocicliştilor a durat circa o oră, a pornit din Pădurice, locul de desfăşurare al MotoRock și, în premieră, coloana a traversat anul acesta noul pod peste Mureş, spre Sâmpetru German, Felnac, Zădăreni și s-au întors apoi la Pecica, rulând pe centura Aradului și continuând pe DN 7. Ajunși la Pecica, unii motocicliști au realizat o serie de alte momente spectaculoase ale festivalului – ajuns la ediţia a zecea – precum demonstraţia de stunt riding, acrobaţii pe motociclete: mersul pe o roată, „desenarea” de cercuri pe asfaltul din faţa Primăriei, demonstraţia durând circa o jumătate de oră. Participanţii s-au retras apoi la umbra unui cort amplasat lângă Stadionul Progresul.

Sărbătoarea fără ploaie

Seara a continuat seria de concerte începute vineri cu formaţii din Arad, Cluj-Napoca, Zalău, Timişoara şi Ungaria. Ar mai fi de adăugat că în cadrul festivalului s-a vizitat și ferma de bivoli, s-au parcurs trasee turistice cu bicicletele, tiroliană şi concursuri: fotbal pe plajă, scandenberg, pescuit, concurs de tăiat lemne, perete de căţărare.

Potrivit consilierului pecican Pavel Sinka, vremea a fost frumoasă, organizatorul principal, Stanislav Ribovici de la Asociaţia West Motoreador bucurându-se că la această ediţia aniversară n-a plouat ca în alte ediții anterioare și totul a decurs în parametrii programați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.